Lediga jobb

Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Fem olika kommuner, som på småländskt vis, är ganska lika. Tillsammans bildar vi Höglandsförbundet där vi samverkar inom en rad olika områden. Genom att arbeta tillsammans kan vi utvecklas snabbare, arbeta effektivare och i slutändan medverka till att våra medlemskommuner kan erbjuda en ännu bättre service till våra nästan 100 000 kommuninvånare.

Samverkan är vår styrka. Det ger oss helt andra möjligheter än om fem små kommuner skulle lösa varje uppgift på egen hand. Hos oss gör du stor skillnad, oavsett om du jobbar med att skapa en säker it-miljö på en skola i Aneby eller hjälper en familj i Vetlanda med ett samarbetssamtal. Vi är ett väl sammansvetsat team som inte är rädda för att testa nya idéer. Vår storlek gör att vi kan ligga i framkant både när det gäller arbetsmetoder och verksamhetsutveckling.

Hos oss är du en del i laget - ett lag där alla spelar en lika viktig roll. Vi har ett stort ansvar, men det axlar vi tillsammans. Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag? Då är du välkommen med din ansökan. Vi ses!

Våra lediga jobb hittar du i menyn till höger!

Vill du jobba hos oss?

Om det just nu inte finns något som intresserar dig är du välkommen att skicka in en intresseanmälan och presentera dig via vår e-tjänst: Arbetsansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Praktikplats

Höglandets IT, HIT, tar emot praktikanter från årskurs 8-9, gymnasiet och högskolan. Om du vill ansöka om praktikplats, ange ditt namn, vilken period det gäller och vilken årskurs, linje eller inriktning du läser för tillfället genom att fylla i denna e-tjänst: Praktikansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ex-jobb

Är du intresserad av att göra ditt ex-jobb hos inom IT eller familjerätt, hör av dig genom att fylla i denna e-tjänst: Sök examensarbete Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 juli 2023
Sidan publicerad av: Ulrika Petersson