Lediga jobb

På Höglandsförbundet arbetar ett 80-tal medarbetare inom flera olika verksamhetsområden. Höglandets IT, Höglandets familjerätt och Höglandets kompetens är tre helt olika verksamheter som ger förbundet en spännande och varierad bredd. Inom kansliet finns olika spetskompetenser inom bland annat ekonomi, upphandling och informationssäkerhet.

Ett jobb inom förbundet erbjuder dig roliga, stimulerande och varierande arbetsuppgifter med utrymme för eget engagemang och utveckling. En förmån du får som anställd på Höglandsförbundet är en friskvårdstimma per vecka, möjligheten till löneväxling för till exempel en extra semestervecka eller pensionssparande.

Våra lediga jobb hittar du i menyn till höger!

Vill du jobba hos oss?

Om det just nu inte finns något som intresserar dig är du välkommen att skicka in en intresseanmälan och presentera dig via e-tjänsten nedan.

Praktikplats

Höglandets IT, HIT, tar emot praktikanter från årskurs 8-9, gymnasiet och högskolan. Om du vill ansöka om praktikplats, ange ditt namn, vilken period det gäller och vilken årskurs, linje eller inriktning du läser för tillfället genom länken längre ned.

OBS! Det är roligt att så många vill praktisera på HIT. Just nu har vi inte möjlighet att ta emot fler. Välkommen med din ansökan till hösten -20 igen.  

Sommarjobb

Höglandets IT, HIT, har förnärvarande inga sommarjobb att söka.

Ex-jobb

Är du intresserad av att göra ditt ex-jobb hos inom IT eller familjerätt, hör av dig genom att klicka på länken nedan.

Sök jobb, ex-jobb eller praktikplats genom att klicka härlänk till annan webbplats

Vi ser fram emot att höra från dig!


Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 maj 2020
Sidan publicerad av: Cecilia Granstedt