Systemtekniker med SCCM-kompetens

Höglandets IT är mitt i en spännande utvecklingsfas och verksamheten vill nu förstärka med ytterligare en medarbetare.

Vi kan erbjuda en viktig roll i Höglandskommunernas förändringsresa mot det digitala tjänstesamhället. På Höglandets IT är vi ett engagerat gäng med 60 lagspelare som brinner för att göra skillnad för Höglandskommunernas verksamheter. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats där vi satsar stort på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Om tjänsten

Som systemtekniker hos oss arbetar du med att förmedla indirekt och direkt IT-stöd till fem kommuners verksamheter.

Vi söker dig med dokumenterat goda kunskaper inom Microsofts distributionshantering och som har erfarenhet av att arbeta med Microsoft Configuration Manager, GPO, Windows desktop och Windows server. Meriterande för tjänsten är erfarenhet är Power Shell, MDT, Hårdvarucertifiering, Microsoft Intune och Microsoft Azur.

Den vi söker

Som person vill du ta ansvar och få möjlighet att påverka din omgivning. Du trivs med att arbeta i ett team och uppskattar utbytet av idéer och nya tankesätt. Höglandets IT står mitt i en utmanande och spännande resa där din roll kommer vara delaktig i utveckling av verksamheten. Höglandets IT erbjuder en modern IT-miljö och för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter i organisationen. I tjänsten

Ansök

Ansökan avser en tillsvidareanställning på Höglandets IT. Placeringsorten är Eksjö. Resor i tjänsten förkommer mellan Höglandets orter, så körkort är ett krav. Välkommen med din ansökan, märk ansökan "Systemtekniker SCCM". Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan senast 1 juni 2020. Du ansöker via vår e-tjänst som du hittar här!länk till annan webbplats

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Om Höglandets IT

Höglandets IT är Höglandskommunernas leverantör av IT-tjänster. Kommunerna på höglandet står inför en omvälvande och spännande förändringsresa mot det digitala tjänstesamhället. Där är Höglandets IT en viktig aktör.

Höglandets IT är en arbetsplats som präglas av öppenhet, respekt och gott bemötande. Man stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling och har naturligtvis en god balans mellan arbete och fritid.

Vi är den naturliga samarbetspartnern för kommunerna och deras bolag när det gäller att realisera framtidens e-förvaltning och det IT-stöd som krävs för detta. Ett aktivt samarbete med andra offentliga aktörer i regionen är också en viktig del. Vi är mitt uppe i ett spännande förändringsarbete där vi bygger vidare på vår organisation och den gemensamma tekniska infrastruktur som krävs för att kunna förverkliga samverkansfördelarna med en gemensam IT-organisation för Höglandskommunerna.

Verksamheterna vi stödjer verkar inom många olika områden såsom skola, vård, kultur & fritid, fastighet och bygg, vatten och avlopp. Våra tjänster levereras i en av de största och mest utmanande tekniska miljöerna i vår region, en miljö med 31 200 användare, 12 000 datorer, 16 000 iPads, 550 servrar, 2400 accesspunkter, 920 switchar, 22 routers och 7 brandväggar.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 maj 2020
Sidan publicerad av: Cecilia Granstedt