Höglandets IT söker Systemansvarig

Höglandets IT söker en specialist inom SCCM och Intune

Vi föddes ur en idé om samverkan och idag är vi ett nav för fem höglandskommuner. Varje dag, året runt levererar vi driftsäkra och pålitliga IT-tjänster till cirka 28 000 användare.

Verksamheterna vi stödjer verkar inom många olika områden såsom skola, vård, kultur & fritid, fastighet och bygg, vatten och avlopp. Våra tjänster levereras i en av de största och mest utmanande tekniska miljöerna i vår region, en miljö med 31 200 användare, 12 000 datorer, 16 000 iPads, 550 servrar, 2 400 accesspunkter, 920 switchar, 22 routers och 7 brandväggar.

Arbetsuppgifter

Höglandets IT är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi förflyttar oss från en traditionell SCCM-miljö till en modern M365-miljö med Intune. Verksamheten vill nu förstärka med ytterligare en medarbetare. Som systemtekniker arbetar du med att förmedla indirekt och direkt IT-stöd till verksamheten

Kvalifikationer

Vi söker dig med dokumenterat goda kunskaper inom Microsofts distributions-hantering och som har erfarenhet av att arbeta med Microsoft Configuration Manager, Microsoft Intune, GPO, Windows desktop och Windows server. Meriterande för tjänsten är erfarenhet är Power Shell, MDT, Hårdvarucertifiering.

Vem vi söker

Som person vill du ta ansvar och få möjlighet att påverka din omgivning. Du trivs med att arbeta i ett team och uppskattar utbytet av idéer och nya tankesätt. Höglandets IT står mitt i en utmanande och spännande resa där din roll kommer vara delaktig i utveckling av verksamheten. Höglandets IT erbjuder en modern IT-miljö och för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter i organisationen. I tjänsten rapporterar du till chefen för IT-produktion 3.

Om tjänsten

Ansökan avser en tillsvidareanställning på Höglandets IT. Placeringsorten är Eksjö. Resor i tjänsten kan förkomma mellan Höglandets orter. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Välkommen med den ansökan!

Rekryteringen sker i samarbete med Acconia, ansökan sker via deras webbplats - länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Höglandsförbundet

Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Fem olika kommuner, som på småländskt vis, är ganska lika. Tillsammans bildar vi Höglandsförbundet där vi samverkar inom en rad olika områden. Genom att arbeta tillsammans kan vi utvecklas snabbare, arbeta effektivare och i slutändan medverka till att våra medlemskommuner kan erbjuda en ännu bättre service till våra nästan 100 000 kommuninvånare.

Samverkan är vår styrka. Det ger oss helt andra möjligheter än om fem små kommuner skulle lösa varje uppgift på egen hand. Hos oss gör du stor skillnad, oavsett om du jobbar med att skapa en säker IT-miljö på en skola i Aneby eller hjälper en familj i Vetlanda med ett samarbetssamtal. Vi är ett väl sammansvetsat team som inte är rädda för att testa nya idéer. Vår storlek gör att vi kan ligga i framkant både när det gäller arbetsmetoder och verksamhetsutveckling.

Hos oss är du en del i laget - ett lag där alla spelar en lika viktig roll. Vi har ett stort ansvar, men det axlar vi tillsammans. Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag? Då är du välkommen med din ansökan. Vi ses!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 juni 2021
Sidan publicerad av: Ulrika Petersson