”Jag gillar kontakten med användarna och att lyckas lösa kluriga problem.”
Sara Eriksson, Supporttekniker >

Teknikcollege Höglandet är återcertifierat!

Teknikcollege Höglandet fortsätter kvalitetsarbetet och är återcertifierat för fem år! Vi utvecklas ständigt i vårt samarbete för bästa utbildningarna inom teknikyrken och för god grund för högskolestudier. Vi länkar företag och skola för framtiden. Teknikcollege borgar för utbildningar som leder till jobb.

Granskningen av det regionala arbetet och lokala college på Eksjö gymnasium, Brinellgymnasiet Nässjö och Njudungsgymnasiet Vetlanda skedde i september 2012. Sedan dess har kompletteringar och kvalitetsuppföljningar gjorts och nu kan vi se resultatet. Processledningen av arbetet görs inom ramen för Höglandets kommunalförbund.

Teknikcollege Höglandet har cirka 600 elever i utbildningen på Teknik- El-, Industritekniska- och Hantverk Finsnickeriprogrammen, flest från ungdomsgymnasiet men också vuxna i gymnasial yrkesutbildning. Att gå på ett Teknikcollege innebär mer än att gå ett vanligt gymnasieprogram- som elev förväntas man klara ett högre antal poäng för att få diplom.

Vi är oerhört stolta och glada över beskedet från Henrik Smedmark, Riksföreningen för Teknikcollege och medlem av Industrirådet.

Läs mer om Teknikcollege Höglandet

Publicerad 8 april 2013. Senast uppdaterad 9 april 2013.