”Jag gillar kontakten med användarna och att lyckas lösa kluriga problem.”
Sara Eriksson, Supporttekniker >

Vi söker drivna administratörer

Höglandets IT är höglandskommunernas leverantör av IT-tjänster och en del av Höglandets kommunalförbund, som de fem kommunerna på Höglandet – Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda – bildade år 2002 för att ta tillvara alla möjligheter att utveckla Höglandets konkurrenskraft.
Verksamheterna vi stödjer verkar inom många olika områden såsom skola, vård, kultur & fritid, fastighet och bygg, vatten och avlopp. Våra tjänster levereras i en av de största och mest utmanande tekniska miljöerna i vår region, en miljö med 30 500 användare, 11 000 datorer, 500 servrar och 900 switchar.
Vi söker dig som är serviceinriktad, kan förstå verksamheternas behov och ge dem det stöd de behöver kring val av produkter och tjänster.
Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Du kommer tillsammans med de övriga i arbetsgruppen ge verksamheten rådgivning och hantera beställningar av datorer med kringutrustning, skrivare och licenser. Du kommer att stödja verksamheten genom att samordna återtag av utrustning som omfattats av leasingavtal. Dokumentation och att säkerställa att korrekt information finns tillgänglig är en stor del av ditt arbete samt kommunikation med verksamhet och leverantörer.

 

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du är lyhörd och har lätt för att både samarbeta och kommunicera. Du ser service som en självklarhet och gör det med glädje. Vi vill gärna att du ser möjligheter, är öppen och positiv och känner att du vill bidra till trevnad.

  • Du gillar att arbeta självständigt och strukturerat och att ta ansvar
  • Du är kreativ och lösningsorienterad och bidrar till utvecklingen av våra rutiner och processer
  • Du är intresserad av ny teknik och inser vikten av digitaliseringen
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet av arbete med databashantering ser vi som positivt
  • Erfarenhet från administration och kommunikation är starkt meriterande och vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare

Vi erbjuder dig jobb i en organisation som präglas av god laganda och en varm kultur. Rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav då du behöver kunna resa mellan våra olika kunder på Höglandet.

Uppdraget genomförs i samarbete med Söder & Co.  Ansöker gör du på webbplatsen: www.soderco.se

Mer om tjänsten som Administratörer
Avdelning:
Höglandets IT
Arbetsplats:
Eksjö
Typ av anställning:
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig över 2017 – troligen längre. Då Höglandet IT står inför stor utveckling och inleder ett förändringsarbete över längre tid, finns det möjligheter till anställning.
Fackliga företrädare:
Jan Sunesson, Vision, tfn 0380-51 78 70, e-post: jan.sunesson@hoglandet.se
Niclas Fransson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0380-51 75 46, e-post: niclas.fransson@hoglandet.se
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Camilla Egerlid, Söder & Co
Tel:
070-377 45 03
E-post:

Vi kommer kontinuerligt kalla in intressanta kandidater på intervju, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Publicerad 6 april 2017. Senast uppdaterad 31 maj 2017.