”Jag gillar kontakten med användarna och att lyckas lösa kluriga problem.”
Sara Eriksson, Supporttekniker >

Systemtekniker IT

Höglandets IT är Höglandskommunernas leverantör av IT-tjänster. Kommunerna på höglandet står inför en omvälvande och spännande förändringsresa mot det digitala tjänstesamhället. Där är Höglandets IT en viktig aktör. Vi ska vara den naturliga samarbetspartnern för kommunerna och deras bolag när det gäller att realisera framtidens e-förvaltning och det IT-stöd som krävs för detta. Ett aktivt samarbete med andra offentliga aktörer i regionen är också en viktig del. Vi är mitt uppe i ett spännande förändringsarbete där vi bygger vidare på vår organisation och den gemensamma tekniska infrastruktur som krävs för att kunna förverkliga samverkansfördelarna med en gemensam IT-organisation för Höglandskommunerna. Verksamheterna vi stödjer verkar inom många olika områden såsom skola, vård, kultur & fritid, fastighet och bygg, vatten och avlopp. Våra tjänster levereras i en av de största och mest utmanande tekniska miljöerna i vår region, en miljö med 27 000 användare, 10 000 datorer, 400 servrar, och 700 switchar.
Höglandets IT är mitt i en spännande utvecklingsfas och verksamheten vill nu förstärka med ytterligare en medarbetare.
Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som systemtekniker arbetar du med att förmedla indirekt och direkt IT-stöd till verksamheten. Indirekt stöd sker genom att tillhandahålla säker tillgänglighet till data och funktioner samt att arbeta med förebyggande åtgärder. Direkt stöd tillhandahålls genom att vara ett expertstöd till såväl verksamheten som användarna.

Vem söker vi?

Som person vill du ta ansvar och få möjlighet att påverka din omgivning. Du trivs med att arbeta i ett team och uppskattar utbytet av idéer och nya tankesätt. Höglandets IT står mitt i en utmanande och spännande resa där din roll kommer att vara delaktig i utveckling av verksamheten. Målet är att realisera visionen ”Vi ska göra vardagen enklare för privatpersoner och företag”. Höglandets IT erbjuder en modern IT miljö och för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter i organisationen. I tjänsten rapporterar du till Teamledaren för IT-produktion och tjänsten är placerad i Eksjö.

Denna rekrytering gör vi i samarbete med VEM AB. Ansök på deras webbplats www.vem.se senast den 12 augusti. Har du frågor angående tjänsten besvaras dessa tidigast v.31 av Ellen Segerfeldt eller Ingemar Andersson på 036-570 11 80

Mer om tjänsten som Systemtekniker IT
Avdelning:
Höglandets IT
Arbetsplats:
Eksjö
Typ av anställning:
Tillsvidare
Fackliga företrädare:
Jan Sunesson, Vision, 0380-51 78 70
Niclas Fransson, Sveriges Ingenjörer, 0380-51 75 46
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ellen Segerfeldt eller Ingemar Andersson, VEM AB
Tel:
036-570 11 80
E-post:

Vi kommer kontinuerligt kalla in intressanta kandidater på intervju, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Publicerad 28 juni 2018