”Jag gillar kontakten med användarna och att lyckas lösa kluriga problem.”
Sara Eriksson, Supporttekniker >

Lediga jobb

kioslogoDe fem kommunerna på Höglandet – Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda – bildade Höglandets kommunalförbund år 2002 för att ta tillvara alla möjligheter att utveckla Höglandets konkurrenskraft.
Förbundet arbetar för ett utvecklat och fördjupat samarbete mellan kommunerna för att åstadkomma utveckling och effektivt resursutnyttjande. Idag samarbetar medlemskommunerna inom verksamhetsområdena IT, familjerätt och kompetensutveckling. Kommunalförbundet, med ca 70 anställda, har sitt säte på Itolv-området i Eksjö.

2016 blev vi utsedda till en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Ta del av motiveringen och läs en artikel om oss här.

Vill du jobba hos oss?
Lediga tjänster hittar du i menyn till höger. Om det just nu inte finns något som intresserar dig är du välkommen att skicka in en intresseanmälan och presentera dig. Denna skickar du till oss på jobb@hoglandet.se

Praktikplats

OBS! Under våren 2018 har vi inte möjlighet att ta emot praktikanter under längre perioder än max. 2 veckor.

Höglandets IT, HIT, tar emot praktikanter från årskurs 9, gymnasiet och högskolan. Om du vill ansöka om praktikplats skicka då ett mejl till info@hoglandet.se och ange ditt namn, vilken period det gäller och vilken årskurs, linje eller inriktning du läser för tillfället. Vi ser gärna att du ger en liten bild om vem du är också.

Ex-jobb
Är du intresserad av att göra ditt ex-jobb hos inom IT eller familjerätt, hör av dig på info@hoglandet.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Länkar till lediga tjänster hos medlemskommunerna:

Aneby kommun Eksjö kommun Nässjö kommun Sävsjö kommun Vetlanda kommun

Lediga tjänster just nu
Just nu finns inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen med en spontan ansökan till jobb@hoglandet.se